HTML

Zöld Csepel

Friss topikok

Az LMP képviselőjének vagyonnyilatkozata és egyéb közpénzből biztosított támogatásai 2012 évben

2012.02.03. 09:57 zöldcsepel

Vagyonnyilatkozat:

http://csepel.hu/anyagok/dokumentumtar/Vagyonnyilatkozatok/2012/Tenk_Andrs.pdf

Továbbá:

A képviselői munkáért, a bizottsági tagságért és a bizottsági elnöki pozícióért az összes tiszteletdíj: bruttó 199 500 HUF.

Képviselői költségtérítés nincs, helyette ún. frakcióköltség van, amelyet a képviselő csak az LMP-vel kapcsolatos tevékenységével összefüggésben számolhat el. Ennek összege: havi bruttó 10 000 HUF. Ebből 2011-ben mintegy 95 000 HUF lett elszámolva. A fennmaradó összeget 2012-re nem lehetett áthozni.

A képviselői munka mellé jár havi BKV bérlet (éves bérlet formájában), ennek összege visszaosztva bruttó 8 900 HUF. Vidéki utazást, vasúti menetjegyet, benzinköltséget stb. nem lehet elszámolni. Ez a képviselőt terheli.

Eszközök:

A képviselői munka mellé jár egy laptop, amellyel a 4 éves ciklus végén el kell számolni. A laptop  mellé jár mobil-internet, amelyet havi 1 GB adatforgalomig az önkormányzat térít. A képviselő ezért havi bruttó 125 HUF -t fizet. A többlethasználatot ki kell fizetni.

2012 január 01-től havi 6 500 HUF értékben mobiltelefonhasználat is biztosított, amelyből 1000 HUF -t a képviselő fizet. Az esetleges túlhasználatot szintén a képviselő fizeti. 

A képviselői munkát támogatandó a csepeli önkormányzat az LMP képviselőjének is rendelkezésére bocsátott egy irodát a Zrínyi utca 6/B szám alatt. Az irodahelyiség üresen került átadásra, annak berendezése, esetleges kifestése, felszerelése, rendbetétele a képviselő feladata. A közüzemi számlákat az önkormányzat téríti. Megjegyzendő, hogy 2011-ben az iroda mindennapi használatbavétele, berendezése nem történt meg.

Más költségtérítés, gépjárműhasználat, egyéb juttatás a helyi önkormányzati képviselők számára jelenleg nincs.

A képviselői tiszteletdíjak mértékét a mindenkori vonatkozó törvény szabályozza. Az esetleges költségtérítések, eszközhasználatok mértékét pedig a helyi képviselőtestületi rendeletek szabályozzák.

LMP

Az LMP-től semmilyen költségtérítést, juttatást és tiszteletdíjat nem kapok és nem kaptam 2010/2011-ben sem. Továbbá más képviselőtestületben, felügyelőbizottságban nem töltök be tisztséget, funkciót, tanácsadói szerepet, amelyért közpénzből származó jövedelmem lenne.

Egyéb

Civil szervezeti tagságomért nem kapok semmilyen külön juttatást, költségtérítést vagy tiszteletdíjat.

 

Tenk András

képviselő LMP

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcsepel.blog.hu/api/trackback/id/tr814056803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása