HTML

Zöld Csepel

Friss topikok

Illegális hulladéklerakás gyors ügyintézése - avagy miért nem örülök mégsem?

2012.07.04. 18:04 TenkA

Ma délelőtt -2012-07.04- kaptam egy levelet egy fiatalembertől, hogy talált egy nagy rakás frissen lerakott szemétkupacot a Felső-tagnál lévő Vadrózsa utca végén. Miután nem Csepeli az ügy, felvettem a kapcsolatot a szigetszentmiklósi illetékesekkel, ahonnan jelezték, hogy elszállítják iziben. 

photo2.jpg

 

Most örüljek? Végül is igen, mert elvileg gyorsan megoldódik az ügy. Naná. Az adófizetők pénzén. És az önkormányzat költségére. És a mi örömünkre.

Persze azért alapjában véve nem örülök. Miért kell ezt csinálni? Ennyire drága a szemétszállítás egyeseknek? Vagy ennyire EQ/IQ-betyár az illető, aki a mocskát szétteríti a közös földeken? Mi meg fizessük ki, vagy ha nem tetszik, akkor szedjük ingyen a szabadidőnkben. Mert persze mindig akad olyan jószándékú csapat, aki szabadidejében szemetet szed. Mert bántja a szemét...

Minden esetre előre is köszönet a szigetszentmiklósi önkormányzatnak a gyors intézkedésért! És persze köszönet annak is, aki telefonköltséget, utánajárást nem sajnálva jelezte felém ezt a problémát. 

 

photo1.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcsepel.blog.hu/api/trackback/id/tr834629466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása