HTML

Zöld Csepel

Friss topikok

Botrány a 3. Csepeli Civil Pikniken, avagy "persona non grata" lett minden csepeli civil?

2012.06.23. 15:53 TenkA

A meghirdetett rendezvény elmaradt. 

A Rákóczi kertet lefoglalta a Közterület-felügyelet , mondván zárt körű rendezvényt tartanak.  16 órakor lezárták a kapukat és senkit nem engedtek be. Tették mindezt annak ellenére, hogy a Rákóczi kert területe közterület. 

És az elegáns az, hogy közterületesek csak 2 napja kaptak engedélyt, míg a civilek már jó egy hónapja megkapták a területhasználati engedélyt.  És mindezt ingyen!!! (Emlékezzünk, hogy civileknek "kedvezményes" 150  000 HUF-ért akarták bérbe adni az Ifjúsági Tábor területét.

Ilyen még nem volt Csepelen, hogy bárkit is kizártak volna egy közösségi rendezvényről. Pláne, hogy több civil szervezetet is érint  a dolog. Hogy engedélyezve volt. Kit érdekel. 

Idén ellehetetlenítették a Madarak és Fák Napját. Elmaradt. Most megakadályozták a Civil Piknik megtartását. Mi jöhet még? És mi lehet emögött? Csak sejteni lehet...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcsepel.blog.hu/api/trackback/id/tr74606537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása