HTML

Zöld Csepel

Friss topikok

Béke? Szeretet? Egyetértés?

2012.05.28. 09:22 TenkA

Pedig, de jó lenne, ha a címben foglalt értékek mentén születnének döntések kis hazánkban és drága kis Csepelünkön is. Pedig nem így van. Lássuk a példát, ami -sajnos mostanság- ragadós.

2012. május 24. Képviselő-testületi ülés napja

Van egy intézmény legyen a neve Nagy Imre ÁMK. Új vezetőt kell választani. Ez is rendben van. Válasszunk. Lehetőleg olyat, aki bírja a kollégák, munkatársak támogatását. És bírta. A jelenlegi/leköszönő vezetőnek a többség 2/3-os támogatást adott. 

Van egy másik intézmény, legyen a neve Fasang Árpád zeneiskola. Új vezetőt kell itt is választani. Ez is rendben van. Válasszunk. Lehetőleg olyat, aki szintén bírja a kollégák, munkatársak támogatását. És bírta. A jelenlegi/leköszönő vezetőnek a többség több, mint 2/3-os támogatást adott. 

És ezek után a testület Fideszes többsége indoklás nélkül, már a bizottsági ülésen azokat a pályázókat részesítette előnyben, akiket a intézmények dolgozói igen csak nem kívántak saját vezetőjüknek. Mi több. A Fasang esetében csak úgy kinevezték a jelenlegi igazgató- helyettest megbízott vezetőnek. Akarta? Vállalta? A munkatársak véleménye nélkül? Nem tudjuk. A testületi többség döntött. A 2/3 így döntött. Akarom mondani a narancsszínű 2/3.

Mert ez a 2/3 más, mint a többi. És a béke? Szeretet? Egyetértés? Az is más, mint a többieké...

TenkA

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcsepel.blog.hu/api/trackback/id/tr594550261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timargabor · http://kard.blog.hu 2012.05.28. 19:10:16

és jövőre ugyanezt egy szinttel feljebb, majd a minisztériumból döntik el.
süti beállítások módosítása