HTML

Zöld Csepel

Friss topikok

Fogadóóra

2011.01.04. 15:29 zöldcsepel

Képviselői fogadóóra:
Tenk András (lmp)
Szerda, 17től-18ig, Jedlik Ányos Gimnázium.

Várunk minden kedves érdeklödőt!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcsepel.blog.hu/api/trackback/id/tr1002560122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ne veszítsünk 2011.01.05. 09:06:06

Az LMP csepeli programmjával egyetértek, de keveslem. Kérem felvetni az Önkormányzati ülésen sürgősen ipari (lehet künnyű, élelmiszer, gép és informatikai) termelő munkahelyek létrehozásának támogatása az ipari övezetben, projekt indítás. Hasznos lenne a lakótelepek fűtési rendszereinek szabályozhatósági és hő és ablak szigetelési projektjeinek további segítése.

Végül szeretnék világosan látni Csepel gazdasági helyzetében.

zöldcsepel 2011.01.16. 18:09:11

Tisztelt kommentelő!

Köszönjük hozzászólását!
Az Ön által felvetett kérdésekben megfogalmazottak az önkormányzat napirendjén részben folyamatban vannak: így például a lehetőségek felmérése munkahelyteremtés/iparfejlesztés ügyben. Azonban figyelembe kell vennünk a zöldpártiságból adódó követelményeket, ezért alaposan megvizsgálunk minden - ezzel kapcsolatos - felvetést, mielőtt azt támogatjuk.
Energetikai témában a közeljövőben fogunk benyújtani egy előterjesztést, ennek előkészítése - jelenleg is - a CSEVAK bevonásával történik.
Kérjük, kísérje figyelemmel továbbra is híreinket, várjuk észrevételeit akár itt, akár személyesen Tenk András képviselőnk fogadóóráján!

Tisztelettel: LMP csepeli csoport
süti beállítások módosítása