HTML

Zöld Csepel

Friss topikok

Boldog ünnepeket!

2010.12.23. 19:59 zöldcsepel

 Mozgalmas éven vagyunk túl - egy országgyűlési és egy önkormányzati választás színesítette mindennapjainkat. Az LMP komolyan vette a feladatot és mindkét megmérettetésen részt vett. Eredményeink túlmutatnak egyszerű számadatokon, bizonyítják, hogy az emberek elkezdték megismerni ezt a „semmiből jött” pártot, és elkezdtek érdeklődni iránta.

 

Elindultunk egy úton, és meggyőződésünk, hogy jó irányba tartunk. Köszönjük, hogy Ön is mellénk állt, és együtt folytathatjuk ezt a sétát együtt, egymásra figyelve. Hiszen csak úgy tudunk a jövőben bármit is elérni, ha továbbra is együtt maradunk!

 

A csepeli szervezet ezúton kíván békés, boldog Karácsonyt, sikerekben gazdag új esztendőt!

 

Név szerint: Tenk András önkormányzati képviselő, Gulyás Erika, Zaj Magdolna, Bodor András, Hesz Roland, Hudák János, Király Balázs, Krasznopjorkina Jelena, Lakatos Erzsébet Noémi, Magyar Nóra, Mészáros Gergő, Sipos Zsolt, Takács Ádám, Tóth Gergő, Vincze Imre 

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcsepel.blog.hu/api/trackback/id/tr712535380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása