HTML

Zöld Csepel

Friss topikok

Közlemény

2011.01.26. 14:06 zöldcsepel

 A Lehet Más a Politika csepeli szervezete sajnálatát fejezi ki azzal kapcsolatban, hogy a fideszes többség egy olyan fontos ügyben, mint az oktatási intézmények megszüntetése, ismét megspórolta az egyeztetést a döntés érintettjeivel. Információink szerint az előkészítés során nem kérték ki a kerületi pedagógus szakma véleményét, ahogy a lakosság is majd csak a kész tényeket ismerheti meg egy ilyen, a mindennapi életét súlyosan befolyásoló ügyben. Az intézményrendszer ésszerűsítése véleményünk szerint ciklusokon és pártokon felül álló ügy, ezért a demokratikus minimum az lett volna, ha a képviselőtestület tagjait adó összes párt részt vehetett volna a munkában.


Csepel anyagi helyzetét és az oktatási intézmények felesleges kapacitásait figyelembe véve jogosnak tartjuk az intézményhálózat racionalizálását, de annak módját nem, ezért felszólítjuk a város fideszes vezetését, hogy a döntés meghozatala előtt kezdeményezzen az ügyben széleskörű egyeztetéseket, melyben az LMP helyi szervezete és oktatási szakértői minden segítséget megadnak.

Szólj hozzá!

Címkék: önkormányzat csepel lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcsepel.blog.hu/api/trackback/id/tr842615336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása